”Maanläheinen esitystapa selvällä savon kielellä oli  mukavaa iltapäivän ohjelmaa ja antoi jaksamiseen työkaluja meille kaikille- niin töihin kuin kotiinkin!”

Marko Onttinen, aluejohtaja, NCC Rakennus

 

”Puolen päivän työhyvinvointikoulutus herätti meidät ajattelemaan omia valintojamme. Jaksaminen todellakin on valintojemme summa. Ja tämä koulutus oli satsaus, joka kannatti valita!”

Arvo Hyvärinen, myyntijohtaja, Huoneistokeskus Oy

”Olemme tehtaalla panostaneet paljon henkilöstön koulutuksiin viime vuosina.Nyt oli vuorossa esimiesvalmennuksessa yhteistyötaidot. Mikon palaute oli kauttaaltaan erinomaista. Huumori ja käytännönläheisyys, yksinkertaiset esimerkit ja mukaansa tempaava tapa johtaa siihen,että tulemme jatkamaan Mikon kanssa tulevaisuudessakin. Suosittelen lämpimästi.”

Arto Seppä-Lassila, tehtaanjohtaja, Suomen Nestle Turengin jäätelötehdas

”Tuotantolinjojen tiimien keskinäisen ymmärtämisen lisääntyminen DiSC-mallin kautta tuotti nopeasti tuloksia. Sekä työhyvinvointi, viihtyvyys että tuottavuus paranivat.”

Ismo Koponen, tuotantojohtaja, Parmaco Oy

” Hyvällä huumorilla höystetty jaksamiskoulutus antoi hyviä ja helppoja
työkaluja elämän hallintaan. Kyllä taas jaksaa! ”

Juha Heimonen, toimitusjohtaja, Scanria Oy

”Maatalouslomittajille suunnattu asiakaspalvelukoulutus tarjosi loistavat eväät työntekijöille niin työ- kuin yksityiselämäänkin. Mikon mukaansa tempaava esitystapa imaisi osallistujat täysillä mukaan koulutukseen.”

Sakari Eerola, lomituspalvelupäällikkö, Lempäälän kunta

”Osallistujilta saadun palautteen mukaan oli kerrankin sellainen jaksamiskoulutus, josta ei tullut huono omatunto!”

Leena Savinainen, työsuojeluvaltuutettu, Kuopion kaupunki

”Onnenpari Oy:n Mikko tuli apuun kun lähdimme muuttamaan Pohjois-Savon TE-toimiston työkulttuuria ja auttamaan asiantuntijaa ajankäytön suunnittelussa sekä sopeutumaan uudenlaiseen rooliinsa. Sopivasti huumorilla höystetyt päivät saivat loistavan palautteen ja osallistujat olivat tyytyväisiä kuulemaansa.”

Pasi Patrikainen, Johtaja, Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto

”Ajankäytön hallinnan valmennuksessa havaitsimme kehittämisen tarvetta useilla osa-alueilla.  Ajankäytön kehittämisen ansiosta tehokkuutemme paranikin monella osa-alueella.”

Jukka Nummi, Henkilöstöjohtaja, Pyroll Oy

”Valmentaja tosi hyvä ja asiansa osaava. Tietää mistä puhuu.”

Teija Vanhala, Sosiaalipalvelujen päällikkö
Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea

”Yksikönjohtajille suunnattu asennekoulutus osui ja upposi!”

Rajkumar Sabanadesan, Aluejohtaja, Mainio Vire Oy

”Palautteet valmennuksista ovat olleet kiitettäviä. Valmentajan tapa käsitellä asioita vapautuneesti ja käytännönläheisesti on toiminut hyvin. Uskon, että Onnenparin valmennuksille on jatkossakin käyttöä.”

Jukka Salenius, Henkilöstön kehityspäällikkö, Metsäliitto Osuuskunta

”Onnenpari Oy toteutti koko henkilöstön vuorovaikutustaitoja kehittävän koulutuksen vuoden 2009 aikana.Valmentajan käytännönläheinen lähestymistapa erilaisuuden ymmärtämiseen toimi erittäin hyvin kaikissa henkilöstöryhmissä. Suosittelen.”

Esa Lindholm, Toimitusjohtaja, Kuopion Energia Oy

 ”Toteutimme Kuopion Osuuspankissa työyhteisövalmennuksen pankin esimiehille työyhteisövalmentaja Mikko Kokkosen vetämänä syksyn aluksi vuonna 2006. Valmennus vastasi asettamiamme tavoitteita, lisäsi esimiesten itsetuntemusta ja työtovereiden erilaisuuden vahvuutena ymmärtämistä. Esimiesten yhteinen päivä antaa hyvän pohjan loppuvuoden vaativien tavoitteiden saavuttamiselle.”

Jaakko Ojanperä, toimitusjohtaja, Kuopion Osuuspankki

”Johtoryhmälle toteutettu ajankäytön hallinnan valmennus auttoi meitä keskittymään olennaiseen.”

Esko Torssonen, toimitusjohtaja, Suomen Kiitoautot Oy

”Halusimme turvata konttorimme jo ennestään hyvän ilmapiirin jatkumisen Ihmissuhde-ja vuorovaikutustaidot-valmennuksella. Onnistuimme hyvin ja olemmekin suositelleet Onnenparin valmennuksia myös yhteistyökumppaneillemme.”

Ari Pääkkö, Konttorinjohtaja, Sampo Pankki Kuopio

”Vuorovaikutustaidot asiakaspalvelussa-valmennus vaikutti asiakaspalvelun lisäksi positiivisesti myös keskinäiseen yhteistyöhömme. Suosittelen.”
Helena Koponen, Moda Kuopio

”Suosittelen!”

Jari Vilmi, myyntipäällikkö, Tapiola-yhtiöt, Kuopio

”Vientiryhmälle toteutettu Ihmissuhde-ja vuorovaikutustaidot-valmennus auttoi ymmärtämään tiimin jäsenten erilaisia käyttäytymismalleja. Lisäksi opimme tuntemaan toisiamme myös ihmisinä. Suosittelen.”

Jari Kartano, vientijohtaja, Ponsse Oyj

”Kalpa on hyödyntänyt Onnenparin osaamista ja valmennuskokemusta toimistohenkilökuntansa sekä SM-liiga edustusjoukkueen henkilövalmennuksessa. Koulutukset ovat avartaneet meidän näkemystämme toisiimme kollegoina ja tiimin jäseninä. Olen vakuuttunut, että valmennukset auttavat meitä hyödyntämään vahvuuksiamme ja näin saavuttamaan tavoitteemme. Suosittelen!”

Jukka Pennanen, toimitusjohtaja, Kalpa-Hockey Oy

”Monta myyntikoulutusta on käyty, mutta tämä lyö laudalta muut kirkkaasti.
Profiilien tulosten analysointi on auttanut ihmistuntemuksessa, mikä on tärkeä osa kaupankäyntiä.
Helpottaa myös työkavereiden ja naispuolisten ymmärtämistä.
Koulutus oli rento ja huumorilla höystetty!”

Jarmo Koskenranta, toimitusjohtaja, Toshiba Stores Jyväskylä

”DiSC – Käyttäytymisprofiilin perusteella Petäjäveden kunnan johtoryhmän jäsenet tuntevat toisensa entistä paremmin. Osaamme ennakoida ja ymmärtää toistemme käyttäytymistä eri tilanteissa. DiSC käyttäytymisprofilointi on erinomainen johtamisen työkalu.”

Teppo Sirniö, kunnanjohtaja, Petäjävesi

”Olemme Nordic Henkilöstöpalveluissa käyttäneet Onnenparin ihmisläheistä ja asiapitoista valmennusta, koska haluamme omien konsulttiemme voivan hyvin työssään. Olemme kehittyneet sekä yksilöinä että yrityksenä ja tunnemme myös toisemme paremmin. Valmennus on antanut uutta puhtia nopeasti kasvavaan liiketoimintaamme.”

Mika Laaksonen, toimitusjohtaja, Nordic henkilöstöpalvelut Oy

”Suosittelemme, ihan itsensä löytämisenkin kannalta…”

Mika Valtonen, kauppias, Musta Pörssi Kuopio

”Koko yrityksen kattanut vuorovaikutusvalmennus maksoi itsensä takaisin nopeasti”

Vesa Kauppila, Managing Director, AtBusiness Communications Oyj

”Vaihdoin viimehetkellä New Yorkin matkan vaellusviikkoon Itävallassa ja se kannatti. Voin suositella Jounin ja Mikon järjestämiä matkoja lämpimästi.”

Seija Pitkänen, HR Manager, Ericsson

”Tiimin yhteishenki lujittui valmennuksen keinoin. Pysähdyimme miettimään millaisia voimavaroja yhteisöstämme löytyykään. Avoimuus lisääntyi. Valmentajalla hyvä ote asiaan!”

Pia Sihvo, sosiaalityöntekijä,
Varkauden seudun työvoiman palvelukeskus Paletti, Varkaus

”Työntekijät pitivät valmennusta oikein hyvänä ja toimivana.”

Hannu Stigell, toimitusjohtaja, Stigell Oy

”Huoltotiimimme sai uuden ilmeen.”

Esko Airaksinen, toimitusjohtaja, TEHO-POSAKO Oy

”Avain toisen ymmärtämiseen löytyy itsensä ymmärtämisestä.”

Veli Kariluoto, toimitusjohtaja, Savon Taksi Oy

”Tuntuu hyvältä pysähtyä hetkeksi pohtimaan omia toimintamallejaan ja oravanpyöräänsä. Kun tukena on asioita maanläheisesti ja omakohtaisesti käsittelevä ihminen, joka on perehtynyt syvällisesti ihmisen käyttäytymismalleihin, lopputulos on palkitseva. Suosittelen lämpimästi!”

Mirja Litmanen, Taito-yritysneuvoja, Ylä-Savon käsi- ja taideteollisuus ry

Onnenpari Oy